Nieuws

Onze opendeurdag was een groot succes. Jullie waren talrijk aanwezig en dat doet ons plezier. Alle leerkrachten stonden klaar om jullie in te wijden in de wereld van muziek, woord en dans. Jullie konden genieten van optredens, een hapje, een drankje... Er werd duchtig ingeschreven; maar liefst 174 leerlingen schreven zich in! Een absoluut record. Bedankt aan iedereen die van deze dag een fijne dag hebben gemaakt, dus ook jullie.

Informatie Opendeurdag Academie

Onze opendeurdag valt op zaterdag 24 juni 2017. Je kan er terecht voor informatie over de inschrijvingen of net om in te schrijven, maar ook voor tal van workshops en optredens. Heb je een knorrende maag; er is een mogelijkheid tot een hapje en een drankje. We verwelkomen iedereen met veel plezier van 10u tot 14u.

Volledige flyer opendeurdag

Proficiat

Eline Alen, leerling piano aan onze Academie (klas Thijs Geeraert), eindigde in de finalewedstrijd van Vlamo met Grote Onderscheiding en 80% op de derde plaats van de 11 pianisten! We wensen haar een dikke proficiat!

Nieuwtje

Robbe Van Roy, leerling Hogere Graad 1 van Thijs Geeraert en Derek De Blauwe, zal deelnemen aan het project ‘Randschilderingen’.

Hij speelt de 2e pianopartij. Meer info over dit project in samenwerking met CC Strombeek op

http://www.ccstrombeek.be/nl/voorstelling/1743/randschilderingen

‘MATCH’

Week van de Academies 29 april tot 8 mei 2016

WEEK VAN DE ACADEMIES!

We schrijven een heuse wedstrijd uit. Maak een KUNSTIG filmpje waarin het thema ‘MATCH’ duidelijk wordt. Zet je filmpje op youtube en deel de link met ons via koo.vandamme@sovilvoorde.be vóór 11 april 2016.

Na beoordeling door onze artistieke jury plaatsen wij jouw creatie op onze facebookpagina en het stemmen kan beginnen. Diegene die op 8 mei de meeste ‘likes’ verzamelde, gaat met een leuke prijs lopen!

SUCCES!

Meer informatie

‘MATCH’

Week van de Academies 29 april tot 8 mei 2016

WEEK VAN DE ACADEMIES!

De winnaar is bekend! Heleen Versteven maakte een knappe 'Remix', samen met leerkracht piano/begeleidingspraktijk Derek De Blauwe. Van een perfecte MATCH gesproken! Proficiat Heleen!

Beluister de mooie Remix